Google+

Voss Resort

Lansering av ny profil og revitalisering av et tradisjonsrikt skisenter.

Profilen til norske skisentre er blitt like kjedlige og lite spennende som til et forsikringsselskap. På tide med noe som skiller seg ut fra tyske reisebyrå og et gjesp av en reportasje i Fri Flyt.

815_315_cover

Vossinger kan være nokså beskjedne av seg, men bygden er helt unik i verdens-sammenheng. Her mangler det nesten litt selvtillit. En del av revitaliseringen var knyttet til å få opp selvbildet til både Voss og skisenteret. Med teksten ønsket vi å gå samme veien som vi har gjort med den nye merkevareplattformen. Vi ville forlate bygdedyret og heller få frem den staute og stolte vossingen. Vi ønsket å gå fra den beskjedne vossingien, som gjerne ville sagt Voss e no berre Voss, til det mer selvsikre og likevel sanne sitatet: Berre Voss e Voss.

3664_annonse_210x297_trykk

Voss
…Voss er no berre Voss
…det er no berre ei bygd
…har no berre ein jazzfestival
…berre ei ekstremsportveke
…berre ein av landets største fotballturneringar
…berre kvart år
…vossingar har berre tatt 89 OL og VM medaljar
…berre i vinteridrettar
…for på Voss er det nesten berre snø
…for når det berre regnar i Bergen,
…berre snør det på Voss
…Voss har berre eit skisenter
…som berre er Vestlandets største skisenter
…her er berre 11 heisar og trekk
…med berre 20 nedfartar
… som tek berre 12 000 personar i timen
…med berre 40 km preparerte løyper
…berre i Norges beste skiterreng
…som ligg berre ein god time frå Bergen
… berre med toget eller bilen.
Berre Voss e Voss

 

fotostil

oppslag_begge

 

stol-rygg-001

Me vossingar har ikkje råd til dyr annonsering på verdsveven eller store utandørsboards i Bergen. Så for å få nye gjester laga me eigne flater i anlegget og nytta til å motivere gjestane, som alt er på fjellet om å dele bileta med sine vener, slekt, kjensfolk og ukjente. Slik kunne dei også fortelje kor dei var.

Difor laga me unike tekstar på baksidaav alle stolheisane. På den måten blei gjestane modellar og bodskapet endra karakter utfrå vær, føreforhald og kven som sat i heisen framfor deg. Ein amatør på ski e jo alltid morosam å ta bilete av. Eit bilete av en kompis med teksten «mordi e #paovoss», ville sjølvsagt spre seg viralt.

Me lanserte #paovoss og ny profil til opninga av anlegget i desember 2014. Budsjetta var små og det var mest ingen betalte flater å nytt seg av. Her måtte ein tenkja nytt og kreativt når ein jobba utendørs.

Det har funka. På under 5 uker meir enn 1500 bilete vorte sendt frå besøkande i skisenteret med #paovoss og innleggene på Facebook har generert over 2 millioner visninger.

voss_stolrygg_toppmote

voss_stolrygg_sofakrok

voss_stolrygg_lenestol

voss_stolrygg_heimekontor

Load more